Natuursteen onderhoud Nijmegen

Natuursteen onderhoud Nijmegen

De kwartsiet vloer van een opdrachtgever in Nijmegen had wat gebruikerssporen en daar wilde de klant graag vanaf. Daarom is er een beroep gedaan op de vloerspecialisten van Best Vloerrenovatie, de vakman op het gebied van natuursteen onderhoud door heel Nederland. Er is gekozen om de kwartsiet vloertegels te zoeten. Daarbij worden met een professionele diamantslijper de oneffenheden en krassen uit de vloer geschuurd. Deze manier van schuren zorgt voor een zijdeglans, in tegenstelling tot polijsten wat leidt tot een hoogglans vloer. Het is een efficiënte en zeer betaalbare methode van natuursteen onderhoud.

Impregneren kwartsiet vloer

Omdat bij het zoeten de poriën van het natuursteen wat meer open zijn dan bij polijsten is er tevens voor gekozen om de kwartsiet vloer te impregneren. Dit zorgt voor een bescherming van binnenuit, waardoor de kans op vlekken door vuil of vetten drastisch wordt verminderd. Het regelmatig onderhouden van de impregneer laag zorgt ervoor dat u aanzienlijk langer plezier hebt van uw vloer.

Offerte onderhoud

Hebt u ook een natuursteen vloer die toe is aan onderhoud? Neem dan contact met ons op voor gedegen advies en vrijblijvende offerte.