Natuursteen onderhoud Haarlem - keukenvloer

Natuursteen onderhoud Haarlem – keukenvloer

Een opdrachtgever in Haarlem heeft een mooie natuursteen keukenvloer, die echter wel toe was aan wat een welverdiende onderhoudsbeurt. Daarom is Best Vloerrenovatie ingeschakeld. Wij hebben immers de ervaring, vaardigheden en apparatuur om ook deze natuurstenen vloer er weer als nieuwe uit te laten zien. Om te beginnen hebben we de intensief gebruikte keukenvloer geschuurd en gezoet, zodat de vloer zijn originele (zijde)glans weer terug heeft gekregen.

Impregneren natuursteen keukenvloer

Om de vloer extra bescherming te geven is de keukenvloer geïmpregneerd. Door het gebruikte impregneermiddel, dat verder geen invloed heeft op de kleur, wordt de vloer vuilafstotend en antistatisch. Zo kan de opdrachtgever in Haarlem de vloer gemakkelijk schoon maken en houden. Tevens zorgt het middel voor antislip.

Offerte onderhoud natuursteen

Hebt u ook een natuursteen keukenvloer (of vloer in een andere ruimte) die toe is aan onderhoud. Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onze vloerspecialisten geven u graag gedegen advies op maat en een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk voeren wij onze onderhoudswerkzaamheden uit door het hele land.