Natuursteen onderhoud Doetinchem

Natuursteen onderhoud Doetinchem

De kalksteen vloer van een klant in Doetinchem was duidelijk toe aan gedegen onderhoud. Daarom is Best Vloerrenovatie ingeschakeld, wij zijn immers het adres voor al uw natuursteen onderhoud (in Doetinchem, maar ook in de rest van Nederland). Na een reiniging is de kalksteen vloer gezoet. Bij zoeten wordt de vloer geschuurd tot er een matglans ontstaat.

Bij het schuren van de natuursteen vloer wordt gebruik gemaakt van een speciale diamantschuurmachine die de vloer weer egaal maakt en zijn glans terug geeft. Onze machines zijn voorzien van een krachtige afzuiginstallatie, waardoor er geen stof vrijkomt in uw interieur

Impregneren kalksteen vloer

Kalksteen is gevoelig voor vocht en zuren, daarom is de vloer na het schuren geïmpregneerd. Bij het impregneren van natuursteen wordt er een beschermende laag aangebracht, waardoor vocht en vuil minder snel kunnen doordringen in de vloer en de kans op vlekken dus aanzienlijk wordt verkleind. Er zijn verschillende impregneermiddelen op de markt. Onze vloerspecialist adviseert u graag over het middel dat het meest geschikt is voor uw vloer.

Kalksteen onderhoud offerte

Hebt u, net als onze klant in Doetinchem, een kalksteen vloer die onderhoud nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op voor deskundig advies en het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Ook voor alle andere soorten natuursteen. Wij werken door het hele land.