Natuursteen impregneren

Natuursteen impregneren

De meeste natuursteen vloeren zijn van zichzelf prima bestand tegen vlekken, maar niet als deze worden veroorzaakt door zuren (bijvoorbeeld na het morsen van sinaasappelsap). Daarom is het verstandig om uw natuursteen vloer te laten impregneren. Dan wordt uw vloer vloeistofdicht en is deze beter bestand tegen vlekken. Als uw natuursteen vloer al wat langer ligt kunnen we, voordat we over gaan tot het impregneren, de vloer eerst schuren en polijsten. Dan is hij is weer als nieuw en kunt u er weer jarenlang probleemloos van genieten.

Impregneermiddelen natuursteen vloer

Er is een breed aanbod in impregneermiddelen Van neutrale middelen (waarbij het impregneren van de natuursteen vloer geen invloed heeft op de kleur) tot middelen met een kleur verdiepend effect, die duidelijk wel een effect hebben op de kleur en uitstraling van de vloer.

Natuursteen is een natuurproduct en elke vloer is uniek. Gelukkig beschikken onze mensen over de ervaring en apparatuur om ook uw vloer weer helemaal op te knappen en te beschermen met het juiste impregneermiddel.

Wilt u uw natuurstenen vloer ook laten impregneren? Neem voor meer informatie en goed advies contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.