Moderne look creëren met microcement

Wij hebben weer een aantal nieuwe microcementvloeren gerealiseerd. In woningen in onder andere Rosmalen en Utrecht hebben wij dit unieke vloersysteem geplaatst. Microcement neemt de laatste jaren enorm toe in populariteit. Dit vloertype geeft uw woning een industriële uitstraling en u creëert hiermee een mooie, moderne look.

Moderne look creëren

In tegenstelling tot beton geeft microcement uw woning van nature een warme, industriële, moderne look. Bovendien is microcement prachtig te combineren met andere materialen zoals hout en staal. Onze vloeren zijn volledig naadloos en schimmelvrij. Hierdoor heeft een microcementvloer maar weinig onderhoud nodig.

Het aanbrengen van een microcementvloer

Om een microcementvloer te realiseren, vinden altijd een aantal stappen plaats. Zo wordt allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Daarna brengen wij een primer en, indien nodig, een epoxy schraplaag aan. Vervolgens gaan wij het microcement smeren. Doordat dit echt handwerk is, is geen enkele vloer hetzelfde en krijgt u altijd een unieke vloer. Als laatste stap lakken wij de vloer nog af met een beschermende topcoating.

Kom langs in onze showroom

Wilt u in uw woning een mooie, moderne look creëren? Dan is een microcementvloer wellicht wat u zoekt. Omdat een vloer op een foto altijd anders oogt dan in werkelijkheid, nodigen wij u graag uit in onze showroom in Duiven. Hier kunt u onze verschillende vloersystemen zien en voelen en krijgt u uitgebreide informatie van onze specialisten. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook