Best Vloerrenovatie heeft voor een klant in Rheden een microcementvloer aangebracht in een woning. Het vloeroppervlak is ongeveer 30 m2. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen (2 en soms 3 lagen, afhankelijk van de dekking) over elkaar aangebracht. Er dient een gladde, egale ondervloer aanwezig te zijn waarop het microcement kan worden aangebracht.

Na het schuren van de vloer wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondervloer. Microcement is verkrijgbaar in iedere gewenste Ral, NCS of Sikkens kleur.

Als het microcement volledig is uitgehard, wordt deze geïmpregneerd met een Sealer om de vloer waterwerend te maken. De afwerkingslaag van het microcement is een PU coating. Deze laag wordt 2x aangebracht. Hierin kan gekozen worden voor een matte of zijdeglans variant (meestal wordt er gekozen voor een matte PU coating).

Interesse?

Ook uw woning of bedrijf voorzien van een mooie microcement vloer? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.