Microcementvloer Den Haag

Best Building Service B.V. heeft voor een klant in Den Haag een woonbetonvloer aangebracht. Allereerst is er een zandcement dekvloer gestort. Daarna is de vloer geschuurd om hechting en een gladde ondergrond te creëren. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen over elkaar aangebracht. Als de vloer niet glad is kan het niet goed gespaand worden.

Na het schuren van de vloer wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondervloer. In dit geval is er gekozen om het microcement aan te brengen in de kleur Plata.

Als het microcement volledig is uitgehard, wordt het nog een keer licht opgeschuurd om eventuele oneffenheden te verwijderen en hechting te creëren voor de primerlaag. Deze primerlaag dient als hechtingslaag tussen het microcement en de lagen matte PU coating.

De coating is de afwerkingslaag van het microcement en zorgt ervoor dat het waterafstotend is en extra bescherming biedt.

Ook uw woning of bedrijf voorzien van een mooie microcement vloer? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.