We hebben eerder al een bericht geplaatst over de badkamer in onze showroom in Amsterdam met microcement wanden. Dit hebben we recent ook gedaan bij een badkamer bij een woonhuis in Den Bosch. Hier is gekozen voor een iets warmere kleur, wat een rustige uitstraling geeft.

Microcement wanden en vloer

Op alle wanden in deze ruimte is microcement aangebracht. Om het tot een mooi geheel te maken zijn ook de vloeren met microcement bekleed. Zoals te zien is enkel de doucheruimte betegeld. Wij adviseren altijd om geen microcement op de vloer bij de douche zelf te plaatsen, dit omdat er een te grote hoeveelheid water overheen komt. Doordat de gekozen tegels in dezelfde tint zijn als het microcement is dit helemaal niet storend en past het juist heel mooi.

Microcement woonbeton wanden badkamer   Microcement woonbeton wanden badkamer  Microcement woonbeton wanden badkamer

Meer informatie

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van microcement? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op tel. 026-3217336. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Duiven. We nemen graag de tijd om u goed voor te lichten, daarom is de showroom alleen op afspraak te bezoeken.