In 2 nieuwbouw woningen in Heesch heeft Best Vloerrenovatie een woonbetonvloer aangebracht. De werkzaamheden zijn met elkaar gecombineerd aangezien de 2 woningen naast elkaar liggen.

Allereerst is de vloer geschuurd om hechting en een gladde ondergrond te creëren. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen over elkaar aangebracht. Als de vloer niet glad is kan het niet goed gespaand worden.

Na het schuren van de vloer wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondervloer.

Vervolgens worden er 2 tot 3 lagen microcement aangebracht in elke gewenste RAL, Sikkens of NCS kleur. In dit geval is er gekozen voor zwart 0,5.

Als het microcement volledig is uitgehard, wordt het nog een keer licht opgeschuurd om eventuele oneffenheden te verwijderen en hechting te creëren voor de primerlaag. Deze primerlaag dient als hechtingslaag tussen het microcement en de 2 lagen matte PU coating.

De coating is de afwerkingslaag van het microcement en zorgt ervoor dat het waterafstotend is en extra bescherming biedt. Bij één van de twee woningen is er, met behulp van profielen, een uitsparing gemaakt voor een deurmat.

Ook uw woning of bedrijf voorzien van een mooie microcement vloer? Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Microcement vloer nieuwbouw