Best Vloerrenovatie heeft voor een klant in Ede een microcement vloer aangebracht. Het vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen (2 en soms 3 lagen) over elkaar aangebracht. Er dient een gladde, egale ondergrond aanwezig te zijn waarop het microcement kan worden aangebracht.

Na het schuren van de vloer en wanden wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondergrond. Microcement is verkrijgbaar in iedere gewenste Ral, NCS of Sikkens kleur.

Als het microcement volledig is uitgehard, wordt deze geïmpregneerd met een sealer om de vloer waterwerend te maken. De afwerkingslaag van het microcement is een PU coating (2 lagen). Hierin kan gekozen worden voor een matte of zijdeglans variant (meestal wordt er gekozen voor een matte PU coating).

Ook uw woning of bedrijf voorzien van een mooie microcement vloer of wanden? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.