Microcement Utrecht

Best Vloerrenovatie heeft voor een klant in Utrecht een microcement vloer aangebracht. Het vloeroppervlak is ongeveer 80 m2. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen (meestel 2 lagen) over elkaar aangebracht. Er dient een gladde, egale ondervloer aanwezig te zijn waarop het microcement kan worden aangebracht, anders kan het niet goed gespaand worden.

Na het schuren van de vloer wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondervloer. In dit geval is er gekozen om het microcement aan te brengen in de kleur NCS S 6005-Y50R.

Als het microcement volledig is uitgehard, wordt deze geïmpregneerd met een Sealer om de vloer waterdicht te maken. De afwerkingslaag van het microcement is een PU coating. Hierin kan gekozen worden voor een matte of zijdeglans variant (meestal wordt er gekozen voor een matte PU coating).

Ook uw woning of bedrijf voorzien van een mooie microcement vloer? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.