Best Vloerrenovatie heeft voor de kledingzaak No Label in Amsterdam een microcementvloer aangebracht. Het vloeroppervlak voor de microcement vloer is 150 m2. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen (meestel 2 lagen) over elkaar aangebracht. Hiervoor dient er wel een egale/gladde ondervloer aanwezig te zijn waar het microcement op aangebracht kan worden. Is dit niet het geval dan zal de vloer geëgaliseerd dienen te worden.

Na het schuren van de vloer wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondervloer. Als het microcement volledig is uitgehard, wordt deze geïmpregneerd met een Sealer om de vloer waterdicht te maken. De coating is de afwerkingslaag van het microcement, meestal wordt er gekozen voor een matte transparante PU-coating die extra bescherming biedt. Bij dit project is de vloer 3x afgelakt met een matte transparante coating.

Microcement kledingzaak

Ook uw woning of bedrijf voorzien van een mooie microcement vloer? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.