Microcement keuken Amsterdam 100 m2 Best Vloerrenovatie Best Building Service B.V.

Microcement keuken Amsterdam 100 m2

Best Vloerrenovatie heeft voor een klant in Amsterdam een microcement vloer aangebracht in de keuken. Het vloeroppervlak voor de microcement vloer is 100 m2. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen (meestel 2 lagen) over elkaar aangebracht. Als de vloer niet egaal is dan kan het niet goed gespaand worden en dient de vloer eerst geëgaliseerd of geschraapt te worden.

Bij de woning in Amsterdam is een schraplaag aangebracht, dit is een 2 componenten egaliserende laag om de poriën van de ondergrond te vullen, voordat het microcement kan worden aangebracht. Na het schuren van de vloer wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondervloer.

Als het microcement volledig is uitgehard, wordt deze geïmpregneerd met een Sealer om de vloer waterdicht te maken. Vervolgens is de vloer 2x afgelakt met een matte PU coating om extra bescherming te bieden aan de vloer.

Ook uw woning of keuken voorzien van een mooie microcement vloer? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.