Microcement Haarlem 70 m2

Best Vloerrenovatie heeft voor een klant in Haarlem een microcementvloer aangebracht. Het vloeroppervlak voor de microcement vloer is 70 m2. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen (meestel 2 lagen) over elkaar aangebracht. Als de vloer niet egaal is kan het niet goed gespaand worden en dient de vloer eerst geëgaliseerd of geschraapt te worden.

Bij de woning in Haarlem is er een schraplaag aangebracht, dit is een 2 componenten egaliserende laag om de poriën van de ondergrond te vullen, voordat het microcement kan worden aangebracht. Na het schuren van de vloer wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondervloer. In dit geval is er gekozen om het microcement aan te brengen in Ral 7044.

Als het microcement volledig is uitgehard, wordt deze geïmpregneerd met een Sealer om de vloer waterdicht te maken. Vervolgens is de vloer 2x afgelakt met een matte PU coating om extra bescherming te bieden aan de vloer.

Ook uw woning of bedrijf voorzien van een mooie microcement vloer? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.