Microcement Breda 160 m2 Best Vloerrenovatie Best Building Service B.V.

Microcement Breda 160 m2

Best Vloerrenovatie heeft voor Silver Creek een microcement vloer aangebracht in een winkelpand in Breda. Het vloeroppervlak is ongeveer 160 m2. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen (meestel 2 lagen) over elkaar aangebracht. Er dient een gladde, egale ondervloer aanwezig te zijn waarop het microcement kan worden aangebracht, anders kan het niet goed gespaand worden.

Na het schuren van de vloer wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondervloer. Microcement is verkrijgbaar in iedere gewenste Ral, NCS of Sikkens kleur.

Als het microcement volledig is uitgehard, wordt deze geïmpregneerd met een Sealer om de vloer waterwerend te maken. De afwerkingslaag van het microcement is een PU coating. Hierin kan gekozen worden voor een matte of zijdeglans variant (meestal wordt er gekozen voor een matte PU coating).

Ook uw woning, winkel of bedrijf voorzien van een mooie microcement vloer? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.