Microcement 150 m2 Amsterdam Best Vloerrenovatie Best Building Service B.V.

Microcement Amsterdam 150 m2

Best Vloerrenovatie heeft voor een klant in Amsterdam aan de Houtmankade een microcementvloer aangebracht over een bestaande PU gietvloer. Het vloeroppervlak voor de microcement vloer is 150 m2. Microcement wordt op de vloer gespaand en in meerdere lagen (meestel 2 lagen) over elkaar aangebracht. Als de vloer niet egaal is kan het niet goed gespaand worden.

Na het schuren van de vloer wordt er een primerlaag aangebracht. Deze laag zorgt voor de hechting tussen microcement en ondervloer. In dit geval is er gekozen om het microcement aan te brengen in de kleur grijs.

Als het microcement volledig is uitgehard, wordt deze geïmpregneerd met een Sealer om de vloer waterdicht te maken. De coating is de afwerkingslaag van het microcement, meestal wordt er gekozen voor een matte transparante PU-coating die extra bescherming biedt.

Ook uw woning of bedrijf voorzien van een mooie microcement vloer? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.