Magazijnvloer Den Dolder renoveren met vloercoating

2021-11-09T10:06:44+00:00november 9th, 2021|Tags: , , , |

Wij hebben een grote magazijnvloer in Den Dolder gerenoveerd. De keuze is gevallen op een coatingvloer. Onze coatingvloeren kunnen vloeistofdicht, antislip en in vrijwel alle kleuren worden afgewerkt.

Het aanbrengen van een coatingvloer

Het aanbrengen van een vloercoating verloopt altijd in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken door middel van schuren. Daarna brengen we een GW primer aan. Vervolgens gaan we de vloer aflakken met één of twee lagen vloercoating. U kunt hiervoor kiezen uit alle Ral, NCS en Sikkens kleurcodes.

De voordelen van een coatingvloer

Een coatingvloer is vergelijkbaar met een gietvloer, maar bestaat uit een veel dunnere laagdikte. Dit brengt een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich mee:

  • Een vloercoating is goedkoper dan een gietvloer omdat er minder grondstoffen nodig zijn;
  • Een coatingvloer kan over vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht, dus ook over hout en staal;
  • Dit vloertype is geschikt om in te strooien met decoratieve flakes;
  • Coatingvloeren zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Alleen dweilen is al voldoende om de vloer schoon te houden.

Vraag een offerte aan voor uw magazijnvloer

Bent u op zoek naar een geschikte magazijnvloer? Wellicht is één van onze coatingvloeren dan iets voor u. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook