Keukenvloer horecazaak Arnhem renoveren

2021-06-09T09:28:05+00:00juni 9th, 2021|Tags: , , , , |

Bij een horecazaak in Arnhem hebben wij de keukenvloer gerenoveerd. Er is gekozen voor ons ijzersterke PMMA-vloersysteem. Niet alleen is dit vloertype ontzettend sterk, het voldoet ook nog eens aan de wettelijke HACCP eisen. Daarnaast kan deze vloer over vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Hierdoor hebben wij de oude tegelvloer er dus niet eerst uit hoeven slopen.

HACCP keukenvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen we een hechtprimer aan. Dit is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens brengen wij een epoxy schraplaag aan om de groeven van de tegels te camoufleren. Dan kunnen wij eindelijk het PMMA-vloersysteem gaan plaatsen. De nieuwe vloer wordt als laatste stap nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

Ons PMMA-vloersysteem wordt vaak toegepast in horecakeukens, de voedselverwerkingsindustrie en andere bedrijven waar hygiëne zeer belangrijk is. PMMA voldoet namelijk aan de wettelijke HACCP eisen. Door haar naadloze karakter krijgen stof en vuil geen kans om zich te gaan ophopen. Daarnaast is PMMA antislip en ontzettend snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij deze vloer maken. En twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een HACCP keukenvloer voor uw horecazaak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om u alles over dit unieke vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook