Bent u op zoek naar een industrievloer die maximaal bestand is tegen zware belasting en toch weinig onderhoud vraagt? BBS is al vele jaren dé specialist in oerdegelijke vloersystemen voor industrieel gebruik. Door het brede gamma en opgedane kennis en ervaring, levert BBS voor elk situatie een passende industrievloer. Of het nu gaat om een vloer voor een fabriekshal, een garagebedrijf, een magazijn of een winkelvloer, wij zorgen voor de juiste vloeroplossing. Onze duurzame industrievloeren zijn verrassend scherp geprijsd, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe vloer. We nemen snel contact met u op.

Industrievloer systemen

Voor het realiseren van een industrievloer beschikt BBS over verschillende vloersystemen en vloercoatings. Het zijn vooral de epoxy gietvloeren, polyurethaan vloeren, MAA vloeren en HQ troffelvloeren die voor industriële doeleinden worden gebruikt. Dit type industrievloeren zijn volledig naadloos, zodat vuil en stof zich nergens op kunnen hopen. Onze vloeren kunnen zonder problemen worden blootgesteld aan zware belasting en hoge temperaturen. Vanzelfsprekend is een BBS industrievloer vloeistofdicht en onderhoudsvrij.

Voorbeelden industrievloeren

Offerte industrievloer

Wilt u meer informatie of direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw nieuwe industrievloer. Bel dan naar 026 – 3217336 of vul het offerteformulier in.