Industriële look met microcement

Microcement is een uitstekend product om een industriële look mee te creëren. Dit vloertype is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. Dit komt omdat microcement een groot aantal voordelen met zich meebrengt. Zowel in een woning in Didam als in Leusden hebben we daarom een microcementvloer aangebracht.

De voordelen van microcement

In tegenstelling tot beton heeft microcement van zichzelf een warme, industriële look. Het geeft uw woning een hippe, moderne uitstraling en is prachtig te combineren met andere materialen zoals hout en staal. Daarnaast is een microcementvloer volledig naadloos en schimmelvrij. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Is grijs niet helemaal uw ding? Geen probleem. Microcement is in vrijwel alle RAL-, NCS- en Sikkenskleuren aan te brengen. Ook de afwerking is variabel van mat, zijdeglans tot hoogglans.

Industriële look creëren

Om deze industriële look te creëren hebben we eerst de ondergrond mechanisch voorbewerkt. In de woning in Didam is het microcement over een bestaande tegelvloer aangebracht. In Leusden over een zandcement dekvloer. Na het schuren is de ondervloer geprimerd. Vervolgens zijn er twee lagen microcement gesmeerd. Doordat microcement met de hand wordt aangebracht, is iedere vloer uniek. Het microcement is afgewerkt met een sealer en een matte PU-coating.

Kies voor microcement

Bent u fan van deze moderne, industriële look en wilt u niet dat uw woning kil oogt? Dan is microcement de juiste keuze. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u van een eerlijk, juist advies voor een vloer op maat. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook is het mogelijk om eerst een aantal microcementvloeren te bekijken voor u een definitieve keuze maakt. In onze showroom in Duiven liggen verschillende microcementvloeren zodat u het product kunt zien, voelen en vergelijken. Wij werken uitsluitend op afspraak om voldoende tijd voor u vrij te kunnen maken. Een afspraak maakt u telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website.

Bekijk ook