Industriële horecavloer op maat

Bent u op zoek naar een industriële horecavloer die aan de hoogste eisen voldoet? Dan komen onze specialisten van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) graag bij u op locatie langs voor een advies op maat. Zeker in de horeca moeten vloeren aan hoge, strenge hygiëne-eisen voldoen. Onze PMMA vloersystemen zijn hier uitermate geschikt voor.

Advies op maat

Iedere vloer is anders. Daarom komen onze specialisten vaak eerst op locatie langs om de staat van de huidige vloer te beoordelen. Aan de hand van deze informatie kunnen zij u eerlijk adviseren. Als de huidige (onder)vloer in slechte staat is, is er meer voorwerk nodig om een PMMA vloersysteem te realiseren.

Industriële horecavloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA vloersysteem gebeurt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondervloer uitvoerig geschuurd. Vervolgens wordt er een laag primer aangebracht. Als de ondervloer in slechte staat is, wordt soms ook nog een epoxy schraplaag gesmeerd. Dan pas kan het PMMA vloersysteem aangebracht worden. De vloer wordt vervolgens nog afgelakt met een topcoating. Na al deze stappen bent u de trotse eigenaar van een gloednieuwe, sterke industriële horecavloer.

De voordelen van PMMA

Maar waarom zou u per se kiezen voor een PMMA vloersysteem? Omdat dit een vloer is met heel veel voordelen. Zo is PMMA ontzettend sterk, waardoor ze zelfs bij zeer zware belasting mooi blijft. Daarnaast heeft deze vloer een heel hoog antislipgehalte, zelfs als de vloer nat wordt. Ook is PMMA volledig naadloos. Hierdoor kunnen stof en vuil zich nergens ophopen. En het allergrootste voordeel: dit vloersysteem is in slechts één dag te realiseren! Uw productie ligt dus maar voor een zeer korte periode stil, en twee uur na het aanbrengen van de nieuwe vloer is ze alweer beloopbaar.

Bel voor meer informatie

Wij staan u graag te woord om alles over deze unieke, sterke industriële horecavloer te vertellen. Bel daarom vandaag nog met één van onze specialisten. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Op onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook