Industriële epoxy gietvloer Rotterdam

Bij een hoogwerkersverhuurbedrijf in Rotterdam hebben wij een industriële epoxy gietvloer aangebracht. Een epoxy gietvloer wordt vaak gekozen voor bedrijfspanden. Deze vloeren zijn namelijk vloeistofdicht, onderhoudsvrij en ijzersterk.

Oude magazijnvloer voorbewerken

Om de industriële epoxy gietvloer te kunnen gieten is eerst de oude magazijnvloer uitvoerig voorbewerkt. We hebben de oude egalinelaag verwijderd. Ook hebben we verschillende betonreparaties uitgevoerd. De vloer is daarna licht geëgaliseerd. Een goede voorbewerking is belangrijk om een mooi eindresultaat van de nieuwe vloer te krijgen.

Industriële epoxy gietvloer aanbrengen

Een industriële epoxy gietvloer wordt in een paar stappen aangebracht. Allereerst is de oude betonvloer geschuurd. Vervolgens hebben we een laag primer aangebracht. Hier overheen is een epoxy schraplaag gesmeerd. Pas daarna hebben we de epoxy gietvloer kunnen gieten. Er is gekozen voor een betonlook in een grijstint. Optioneel kan een epoxy gietvloer ook nog mat afgelakt worden.

Voordelen van een epoxy gietvloer

In magazijnen wordt vaak gekozen voor een epoxy gietvloer. Dit vloertype is bestand tegen zeer zware belasting. Ook is ze krasbestendig en scheuroverbruggend. Onze industriële vloeren gaan bovendien zonder problemen jarenlang mee. En ook niet onbelangrijk; het is een zeer hygiënische vloer die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Vraag een offerte aan

Bent u enthousiast geworden over onze epoxy gietvloeren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook bellen met één van onze specialisten. Zij zijn op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook