Industriële coatingvloer Prénatal Leidschendam

Bij Prénatal Leidschendam hebben wij een industriële coatingvloer gemaakt. De keuze is gevallen op een watergedragen epoxy vloercoating in de kleur Ral 7035. Ons watergedragen coatingsysteem is vloeistofdicht, duurzaam en kan bovendien op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht.

Industriële coatingvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een watergedragen epoxy coatingvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken door middel van schuren. Vervolgens brengen wij een GW primer en, indien nodig, een epoxy schraplaag aan. Daarna coaten wij de vloer met twee lagen watergedragen epoxy coating. De vloer kan als eventuele laatste stap ook nog worden afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van een coatingvloer

Een vloercoating is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Doordat er veel minder grondstoffen nodig zijn dan bij bijvoorbeeld een gietvloer, zijn onze coatingvloeren prijstechnisch erg aantrekkelijk. De basis van een coating bestaat uit epoxy- of polyurethaanhaars. Deze vloeren kunnen in vrijwel alle Ral kleuren gemaakt worden. Coatingvloeren zijn bovendien elastisch waardoor wij ze ook op bewegende ondervloeren zoals hout aanbrengen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in onderhoud, vloeistofdicht, hygiënisch en kunnen ze antislip worden afgewerkt.

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een geschikte industriële coatingvloer voor uw bedrijfshal, magazijn of garage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende vloersystemen aan, zodat er altijd wel een vloer is die aan uw wensen voldoet. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. In onze showroom in Duiven bent u daarnaast ook op afspraak welkom om de verschillende vloersystemen te bekijken en uitgebreid advies in te winnen. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook