IJzersterke magazijnvloer supermarkt Gennep in één nacht gerealiseerd

2020-09-24T12:19:10+00:00september 17th, 2020|Tags: , , , , |

Een oude magazijnvloer van een supermarkt in Gennep hebben wij voorzien van een nieuw, ijzersterk vloersysteem. Deze zogeheten PMMA-vloer voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen. Daarnaast kunnen wij dit vloersysteem over een bestaande tegelvloer plaatsen. En nog een bijkomend voordeel: de applicatietijd bedraagt slechts één dag/nacht.

Een nieuwe magazijnvloer realiseren

De nieuwe magazijnvloer is over de bestaande tegelvloer aangebracht. Om dit goed te laten verlopen, moet de oude tegelvloer eerst mechanisch worden voorbewerkt. Dit doen wij door middel van schuren en stralen. Vervolgens hebben we de slechte stukken in de vloer gerepareerd en een hechtprimer en epoxy schraplaag aangebracht. De epoxy schraplaag zorgt ervoor dat de groeven van de tegels niet meer zichtbaar zullen zijn door de nieuwe vloer heen. Na al dit voorwerk hebben we het nieuwe PMMA-vloersysteem geplaatst. De nieuwe vloer is vervolgens nog afgelakt met een beschermende topcoating.

In één nacht klaar

Het voordeel van een PMMA-vloer is dat dit vloersysteem super snel te realiseren is. Het oppervlak van deze supermarktvloer bedraagt 250 m2 en in slechts één nacht tijd hebben wij de nieuwe vloer aangebracht. Twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar. Een ander groot voordeel is dat PMMA-vloeren voldoen aan de strenge HACCP-eisen. Hierdoor is het een veel gekozen vloersysteem voor winkels, supermarkten en de horeca. De vloer is bovendien ijzersterk, zelfs sterker dan beton, en wij bieden ook nog eens tien jaar garantie.

Bel ons voor meer informatie

Is uw magazijnvloer aan vernieuwing toe? Of twijfelt u nog welk vloersysteem het beste aansluit bij uw wensen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook vindt u hier uitgebreide informatie over al onze vloersystemen.

Bekijk ook