IJzersterke antislip hellingbanen Moerdijk

Een verbrandingsovenbedrijf in Moerdijk – waar vrachtwagens hun materiaalafval storten – was op zoek naar een nieuwe, sterke industrievloer. Het lastige hieraan? De vloer bestaat uit vier hellingbanen met een stijging van acht procent.

Stevige ondergrond

Op ongeveer 365 m2 hebben wij een sterke, nieuwe epoxy vloercoating aangebracht. Eerst is de ondervloer, in dit geval een betonvloer, geschuurd en gestraald. Ook is een primer aangebracht met een vochtscherm. Daar overheen nog een epoxy schraplaag. Hierdoor ontstaat een stevige ondergrond voor de nieuw aan te brengen hellingbanen.

Antislip en slijtvaste hellingbanen

Door het zware transport moet de industrievloer ongelofelijk sterk zijn. We hebben een epoxy coating aangebracht met daarin bouwhars. De bouwhars zorgt voor een extra hechtlaag tussen de ondervloer en vloercoating. Daarna zijn de hellingbanen vol ingezand met zogeheten mandurax. Dit materiaal wordt ingestrooid in de vloer en heeft een antislip en slijtvast karakter. Als laatste stap is het overtollige zand verwijderd. Hierdoor zijn de hellingbanen nu klaar voor gebruik.

Sterke industrievloer nodig?

Bent u ook op zoek naar een sterke industrievloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u contact opnemen met kantoor voor advies op maat. Wij zijn te bereiken op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer 026-3217336.

Bekijk ook