Nieuwe hygiënische toiletvloer Mook

2022-07-06T08:11:46+00:00juli 6th, 2022|Tags: , , , |

Bij een scoutingvereniging in Mook hebben wij een nieuwe hygiënische toiletvloer gemaakt. De keuze is gevallen op ons ijzersterke, snel te realiseren PMMA vloersysteem. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 300 m2 vloer maken, en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

De opbouw van een PMMA toiletvloer

Het aanbrengen van een PMMA toiletvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer licht opschuren. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Bij onderstaande vloer smeren wij ook nog een epoxy schraplaag. Deze laag haalt de aanwezige oneffenheden uit de ondervloer. Daarna gaan wij het PMMA vloersysteem gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

Hygiënische HACCP vloer

PMMA wordt vaak toegepast in sanitaire ruimtes, horecakeukens en in de voedingsindustrie. Dit komt doordat PMMA van nature ontzettend hygiënisch is. Dit vloertype is volledig naadloos, schimmelvrij, bestand tegen vloeistoffen en chemicaliën en zeer gemakkelijk te reinigen. Bovendien voldoet deze vloer aan de wettelijke HACCP eisen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte toiletvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over dit unieke vloertype te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook