Hygiënische PMMA vloer Amsterdam

De voedingsindustrie vraagt om een industrievloer die aan zeer strenge hygiëne-eisen voldoet. Bij een bedrijf in Amsterdam dat lunches bezorgt, hebben wij daarom een hygiënische PMMA vloer aangebracht. Ons PMMA vloersysteem van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) voldoet aan de wettelijk opgestelde HACCP-eisen. Het is daarom een zeer geschikte vloer voor de voedingsindustrie.

Stap voor stap een hygiënische PMMA vloer aanbrengen

Het realiseren van zo’n hygiënische PMMA vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo wordt altijd eerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit gebeurt door middel van schuren en stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Omdat deze ondervloer in Amsterdam uit tegels bestaat, wordt hier ook een schraplaag aangebracht. De schraplaag zorgt ervoor dat de groeven van de tegels niet zichtbaar zijn door de nieuwe vloer heen. Nadat we de ondervloer hebben voorbewerkt, gaan we het PMMA vloersysteem aanbrengen. We gieten een gietvloer van ongeveer 3 mm dikte over de ondervloer. Vervolgens wordt het PMMA afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA op een rijtje

Ons PMMA vloersysteem is een veelgebruikte vloer voor de voedingsindustrie, horeca en andere bedrijven waar hygiëne zeer belangrijk is. Doordat PMMA naadloos is, kan stof en vuil zich nergens ophopen. Daarnaast is PMMA ook bestand tegen chemicaliën, zuren en logen. Van nature heeft PMMA een hoog antislipgehalte. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving. Ook is PMMA een super sterk product en heeft het een zeer korte applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij dit vloersysteem voor u realiseren. En twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Zoals u ziet voldoet onze hygiënische PMMA vloer aan de hoogste hygiëne-eisen. Het is daardoor een zeer geschikte en veel gekozen industrievloer. Onze specialisten staan u graag te woord om alles over dit unieke vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijs van deze vloer? Vraag dan vandaag nog via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook