HACCP-vloer geschikt voor zwaar heftruckverkeer Dronten

2020-09-24T08:07:05+00:00september 24th, 2020|Tags: , , , |

Bij een groothandel in Dronten hebben wij een ijzersterk PMMA-vloersysteem aangebracht. Voor onze klant was het van belang dat er een heftruck van ruim tien ton over de vloer kan rijden zonder dat daarbij beschadigingen optreden. Daarom is er gekozen voor een PMMA-vloer. Dit vloertype is van nature sterker dan beton en daardoor zeer goed bestand tegen zwaar heftruckverkeer. Bovendien voldoet deze vloer ook aan de wettelijk gestelde HACCP-eisen.

Zwaar heftruckverkeer

Ons PMMA-vloersysteem is zeer geschikt voor zwaar heftruckverkeer. Naast het feit dat dit vloersysteem ijzersterk is, heeft PMMA van nature ook een hoog antislipgehalte. Dit creëert een nog veiligere werkomgeving. Tevens kunnen wij ons PMMA-vloersysteem zeer snel aanbrengen. Wij hebben slechts één dag nodig om de vloer te leggen. Hierdoor ondervindt u maar korte tijd hinder van onze werkzaamheden en komt uw productieproces maar kort stil te liggen. Daarnaast voldoen onze PMMA-vloeren aan de strenge HACCP-eisen. Het is daardoor een erg hygiënische vloer die veel wordt toegepast als industrievloer.

PMMA-vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA-vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo wordt eerst de ondervloer geschuurd en, indien nodig, ook gestraald. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en de nieuwe vloer. Pas dan plaatsen wij het PMMA-voersysteem. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een vloer die bestand is tegen zwaar heftruckverkeer? Dan biedt een PMMA-vloer zeker een goede oplossing. Omdat iedere ondervloer anders is, komen wij graag langs op locatie om u van het juiste advies op maat te voorzien. Een afspraak hiervoor maakt u gemakkelijk telefonisch via telefoonnummer: 026-3217336. Op onze website vindt u daarnaast uitgebreide informatie over alle vloertypen die wij aanbieden.  Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook