HACCP vloer voedselverwerkingsbedrijf België

2022-02-16T08:50:19+00:00februari 16th, 2022|Tags: , , , |

Niet alleen in Nederland produceren wij mooie vloeren, ook over de grens in België staan wij voor u klaar. Bij een voedselverwerkingsbedrijf in Kapellen hebben wij in meerdere fases 575 m2 aan PMMA vloer gemaakt. PMMA is een ontzettend hygiënisch vloertype dat voldoet aan de wettelijke HACCP eisen. Het is daardoor een veel voorkomende vloer in de voedingsindustrie en horeca.

PMMA vloer België realiseren

Het aanbrengen van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer is belangrijk om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

Wij krijgen steeds vaker offerte aanvragen binnen voor PMMA vloeren. Dat is niet zo gek, want PMMA draagt van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich mee:

  • De applicatietijd is ontzettend kort. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 400 m2 realiseren en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • Onze PMMA vloeren zijn volledig naadloos en voldoen aan de wettelijke HACCP eisen;
  • PMMA is ijzersterk, scheur-overbruggend, elastisch en bovendien antislip.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf dat u kan helpen bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe (bedrijfs)vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu in Nederland of België woont, wij staan voor u klaar. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al u vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook een locatiebezoek behoort tot de mogelijkheden. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch. Benieuwd naar de prijs van onze vloersystemen? Vraag dan via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook