HACCP vloer voor voedselfabrikant Arnhem

2022-02-01T15:42:10+00:00februari 1st, 2022|Tags: , , , |

Bij een voedselfabrikant in Arnhem hebben wij een HACCP vloer gerealiseerd. Het gaat hier om het zogeheten PMMA vloersysteem. PMMA is naadloos en ontzettend hygiënisch, waardoor deze vloer veelvuldig gebruikt wordt in de horeca en voedingsindustrie.

PMMA vloersysteem aanbrengen

Het maken van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer zorgt voor voldoende hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan we het PMMA zand instrooien. Vervolgens wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Geschikte vloer voor voedselfabrikant

Als voedselfabrikant moet de vloer aan een aantal HACCP eisen voldoen. Deze eisen zijn onder andere dat het vloeroppervlak in goede staat moet verkeren en goed te reinigen en desinfecteren is. Door haar naadloze karakter kunnen stof en vuil zich nergens ophopen en dat maakt PMMA van nature een zeer hygiënisch vloertype. Daarnaast is PMMA antislip, scheur-overbruggend en elastisch waardoor het over vrijwel iedere ondergrond kan worden aangebracht. Bovendien is PMMA ook nog eens super snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij dit vloersysteem aanbrengen en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Interesse?

Bent u als voedselfabrikant of horecaonderneming op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook