HACCP supermarktvloer Oosterbeek

2022-11-30T10:49:19+00:00november 30th, 2022|Tags: , , , |

In Oosterbeek hebben wij een supermarktvloer gerenoveerd. De keus is gevallen op ons super hygiënische en ijzersterke PMMA vloersysteem. PMMA voldoet aan de wettelijke HACCP eisen en is daardoor zeer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden.

De opbouw van een PMMA supermarktvloer

Het maken van onderstaande vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door middel van schuren en, indien nodig, stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap lakken wij de vloer nog af met een beschermende topcoating.

HACCP vloer gemaakt in één dag

PMMA is een veelvoorkomend vloertype in de horeca, supermarkten en industrie. Dit komt doordat PMMA van nature over een aantal zeer voordelige eigenschappen beschikt:

  • PMMA is ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen;
  • De applicatietijd is razendsnel. In één dag kunnen wij tot wel 350 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar;
  • Onze PMMA vloeren zijn antislip en creëren daardoor een veilige werkomgeving;
  • PMMA is elastisch, scheur-overbruggend, ijzersterk en bestand tegen grote temperatuursverschillen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een hygiënische supermarktvloer? Wij helpen u graag verder! Onze specialisten zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook