Graniet schuren, polijsten en impregneren

Graniet schuren, polijsten en impregneren

Een granieten vloer is hard en kan tegen een stootje, maar is niet onderhoudsvrij. Als u uw natuursteen vloer er weer als nieuw uit wilt laten zien, laat uw graniet dan schuren, polijsten en impregneren door Best Vloer Renovatie. Wij beschikken over ervaren vakmensen die hun sporen in het onderhouden van granieten vloeren ruimschoots hebben verdiend. Daarnaast worden onze natuursteen onderhoudsklussen altijd uitgevoerd met zeer professionele apparatuur, wat zorgt voor het beste resultaat en het minste rotzooi achteraf. Kortom, bij Best Vloer Renovatie is uw graniet vloer in goede handen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw graniet renovatie.

Graniet schuren

De eerste stap in het realiseren van een compleet vernieuwde vloer is het schuren van het graniet. Met een geavanceerde schuurmachine wordt een klein toplaagje van de vloer geschuurd, zodat het oppervlak weer helemaal egaal is en alle oneffenheden, zoals krassen en vlekken, zijn weggewerkt. Ook eventuele hoogteverschillen worden hierdoor verwijderd.

Graniet polijsten / zoeten

Na het schuren is het tijd om het graniet te polijsten of te zoeten. Bij polijsten wordt er met een zeer fijne korrel geschuurd tot er een hoogglans ontstaat. Bij zoeten wordt de granieten vloer geschuurd tot een zijdeglans. De vloer ziet er hierna weer helemaal top uit.

Graniet impregneren

Wilt u de vloer optimaal beschermen tegen bijvoorbeeld vocht en het ontstaan van vlekken, dan kunnen we het graniet voor u impregneren.

Wilt u meer weten over het onderhoud aan uw graniet vloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.