Glanzende betonvloer Gorinchem door polijsten

Een glanzende betonvloer die er weer als nieuw uitziet? Dat kan door middel van polijsten. Bij een kantoorpand in Gorinchem hebben we een betonvloer van 1.500 m2 geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd.

Glanzende betonvloer polijsten tot korrel 800

Een betonvloer kan op meerdere manieren behandeld worden. Eén van deze manieren is polijsten. Beton heeft van zichzelf een hoge hardheidsgraad. Hierdoor kunnen betonnen oppervlakken tot een hoogglans worden geprepareerd. Bij deze betonvloer in Gorinchem zijn we begonnen met schuren met een diamantschijf met een grove korrel. Dit hebben we afgebouwd naar een steeds fijnere korrel. Deze vloer hebben we gepolijst tot korrel 800. Door de korrelgrootte af te bouwen ontstaat het glanzende en verdichte oppervlak.

Voordelen van een betonvloer impregneren

Na het polijsten hebben we de betonvloer geïmpregneerd met lithium silicaat. Het impregneren van beton heeft een aantal voordelen:

  • Door impregneren wordt een betonvloer naadloos. Hierdoor is ze ook gemakkelijk te reinigen;
  • De vloer is beter bestand tegen chemicaliën;
  • De betonvloer wordt vloeistofdicht, waardoor het intrekken van water wordt voorkomen;
  • De vloer is bestand tegen intensieve mechanische belasting;
  • Het impregneren maakt de betonvloer duurzamer, want ze gaat hierdoor aanzienlijk langer mee.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ook een glanzende betonvloer in uw kantoorpand? Vraag dan vandaag nog via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn gespecialiseerd in het storten, schuren, polijsten en impregneren van betonvloeren. Onze professionals staan u dan ook graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in.

Bekijk ook