Gepolijste betonvloer impregneren

Gepolijste betonvloeren zijn onderhoudsarm, hygiënisch en geschikt voor zowel bedrijfsmatig als particulier gebruik. Dit zorgt ervoor dat betonvloeren al jarenlang één van de meest gekozen opties is bij het kiezen van een nieuwe vloer. Door een betonvloer te polijsten en aansluitend te impregneren, wordt het oppervlak volledig afgesloten. Hierdoor is het beton beter bestand tegen mechanische belasting en wordt het vloeistofdicht.

Gepolijste betonvloer impregneren met Lock Out

Wanneer een betonvloer goed wordt afgewerkt gaat ze tientallen jaren mee. Onderstaande vloer is eerst semi harsgebonden geschuurd met korrel 50 en korrel 80. Daarna gaan we het beton polijsten met korrel 100, 200 en 400. Vervolgens brengen we een betonversteviger aan. Aansluitend wordt het beton geïmpregneerd met Lock Out van Pioneer Eclipse.

De voordelen van impregneren

Het impregneren van een betonvloer brengt een aantal duidelijke voordelen met zich mee:

  • De vloer wordt naadloos en is daardoor zeer gemakkelijk te reinigen en onderhouden;
  • Het beton is beter bestand tegen chemicaliën;
  • De vloer wordt waterafstotend, waardoor vocht niet door de toplaag kan dringen;
  • Het beton is bestand tegen zeer zware mechanische belasting;
  • Een betonvloer gaat aanzienlijk langer mee dan andere vloeren en is daardoor een zeer duurzame keuze.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Is uw gepolijste betonvloer toe aan een onderhoudsbeurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar voor het storten, schuren, polijsten en impregneren van uw betonnen vloer. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook