Gepigmenteerd aflakken bakkerijvloer Utrecht

2021-03-02T15:10:14+00:00maart 2nd, 2021|Tags: , , , |

Bij een bakkerij in Utrecht hebben wij een nieuwe PMMA-vloer gerealiseerd. De vloer is gepigmenteerd afgelakt in de kleur olijfgroen, Ral 6003. Doordat het gepigmenteerd aflakken in vrijwel iedere Ral-kleur mogelijk is, zit er altijd wel een kleur tussen die aansluit bij uw wensen.

PMMA-vloer gepigmenteerd aflakken

Het realiseren van onderstaande bakkerijvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens wordt de PMMA-vloer geplaatst. Als laatste stap wordt het PMMA nog afgelakt. In dit geval is er voor gekozen om de vloer op kleur af te lakken.

De voordelen van ons PMMA-vloersysteem

Onze PMMA-vloer is zeer geschikt voor bedrijven waar hygiëne erg belangrijk is. Onze vloeren voldoen aan de wettelijke HACCP-eisen en worden daardoor veel toegepast in de horeca, de voedingsverwerkingsindustrie en in sanitaire ruimtes. PMMA is van nature super sterk, scheur-overbruggend en antislip. Daarnaast kunnen wij een PMMA-vloer ontzettend snel realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij dit vloersysteem aanbrengen en twee uur na applicatie is de vloer ook alweer beloopbaar.

Wij komen langs op locatie

Heeft u interesse in onze HACCP-vloeren? Neem dan gauw contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en komen indien nodig bij u langs op locatie. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Daarnaast vraagt u via onze website gemakkelijk en natuurlijk geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook