Garagevloer Utrecht bestand tegen zeer zware belasting

2020-07-15T10:13:42+00:00mei 26th, 2020|Tags: , , |

Bij een garagebedrijf in Utrecht hebben wij een nieuwe, sterke PMMA-vloer gerealiseerd. Het voordeel van deze garagevloer is dat ze bestand is tegen zeer zware belasting. Ook heeft PMMA van nature een hoog antislipgehalte. Het is daarom een veel gekozen vloer in garages, de horeca en andere bedrijfspanden.

Garagevloer aanbrengen

Het realiseren van deze garagevloer gebeurt aan de hand van een aantal vaste stappen. Zo wordt eerst de ondergrond mechanisch voorbewerkt. Slechte stukken worden uitgehakt en de vloer wordt licht geschuurd. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Over deze primer gieten wij vervolgens de PMMA-vloer. Als laatste stap wordt de vloer nog afgelakt met een topcoating. Twee uur na het aanbrengen van deze coating is de vloer alweer beloopbaar.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veelgebruikte bedrijfsvloer en wordt vaak toegepast in garages. Dit komt doordat PMMA een ontzettend sterk vloersysteem is. Het is elastisch, scheur-overbruggend en bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. Dit is, zeker bij een garage, een belangrijke eis. Verder is PMMA ook antislip, hygiënisch, gemakkelijk te onderhouden en snel te realiseren. In slechts één dag kunnen wij u voorzien van deze sterke, hygiënische vloer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Is uw garagevloer of andere bedrijfsvloer aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een sterk vloersysteem dat snel te realiseren is? Dan is een PMMA-vloersysteem wellicht voor u de oplossing. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten staan u ook graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden, of om een afspraak met u in te plannen op locatie. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336.

Bekijk ook