PMMA garagevloer voor autogarage in Friesland

2022-01-11T15:21:47+00:00januari 11th, 2022|Tags: , , , |

Ook ver van huis staan wij voor u klaar om u te helpen aan een mooie, nieuwe industrievloer. Een autogarage in Friesland hebben wij voorzien van een ijzersterke PMMA vloer. Dit vloertype is sterker dan beton, scheur-overbruggend, elastisch en antislip en wordt vaak toegepast in garages, magazijnen en bedrijfshallen.

Vloer autogarage aanbrengen

Het realiseren van onderstaande garagevloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen we een hechtprimer aan. Deze primer is een belangrijke stap in het maakproces om voldoende hechting tussen de ondervloer en het PMMA vloersysteem te creëren. Daarna gaan we het PMMA instrooien. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer dan nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Klaar binnen één dag

PMMA wordt een steeds populairdere industrievloer. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich meedraagt. Zo is dit vloertype super snel te realiseren. De applicatietijd bedraagt slechts één dag en twee uur na applicatie is de vloer alweer beloopbaar. Hierdoor komt uw productieproces maar kort stil te liggen en ondervindt u zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden. Daarnaast is PMMA ijzersterk, antislip en ontzettend hygiënisch. PMMA voldoet aan de wettelijke HACCP eisen is daardoor ook een zeer geschikte vloer voor de horeca.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze vloersystemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Of u nu op zoek bent naar een geschikte vloer voor uw autogarage, restaurant, winkelpand of magazijn… bij ons bent u aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze vloeren te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217736. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook