Full epoxy rolcoating Jumbo Foodmarkt Groningen

Een Jumbo in Groningen is omgebouwd tot een grote Jumbo Foodmarkt. De huidige asfaltvloer in het pand was verouderd en daarom nodig aan een renovatie toe. Wij hebben deze vloer eerst mechanisch voorbewerkt en daarna afgewerkt met een full epoxy rolcoating.

Full epoxy rolcoating

De verouderde asfaltvloer zat vol kauwgom. We hebben eerst de kauwgom verwijderd en de vloer daarna uitgebreid geschuurd. Vervolgens zijn er twee schraplagen aangebracht. Daarna is de vloer gelakt met een full epoxy rolcoating. Zo’n coatingvloer is volledig naadloos en vloeistofdicht. Hierdoor is ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Voor een matte afwerking is de vloer aansluitend nog tweemaal afgelakt met een matte PU-coating.

Pantservloer voor een aantrekkelijke prijs

Er is een coatingvloer aangebracht van 1 kg per m2. Dit maakt de nieuwe vloer ijzersterk. Deze zogeheten pantservloer is bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. Er is slechts één laag coating over de ondervloer aangebracht. Dit zorgt ervoor dat een coatingvloer – naast weinig onderhoud – ook prijstechnisch een aantrekkelijke vloer is.

Vraag een offerte aan

Bent u ook op zoek naar een ijzersterke coatingvloer voor uw bedrijfsruimte? Vraag dan via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor al uw vragen zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook