Epoxy rolcoating en PMMA-vloer voor cateringbedrijf Diemen

2020-06-24T13:28:37+00:00juni 16th, 2020|Tags: , , , , |

Bij een grote klus in Diemen hebben wij een epoxy rolcoating en PMMA-vloer gerealiseerd. Beide soorten vloeren zijn veelvoorkomende industrievloeren. Daarnaast voldoet PMMA ook nog eens aan de wettelijk gestelde HACCP-eisen. Hierdoor wordt PMMA ook vaak toegepast in de horeca als keukenvloer.

Epoxy rolcoating aanbrengen

Op een oppervlak  van ongeveer 325 m2 hebben wij een epoxy rolcoating aangebracht. De kleur van onderstaande vloer is Ral 3014, een oudroze kleur. Het aanbrengen van deze rolcoating verloopt in een aantal stappen. Allereerst is de ondervloer opgeschuurd. Er is een laag primer over de ondervloer gesmeerd en vervolgens is de vloer geëgaliseerd tot 4 mm. Aansluitend hebben wij de watergedragen epoxy rolcoating aangebracht.

De voordelen van een rolcoating

Een rolcoating is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Het feit dat een coatingvloer veel dunner is dan bijvoorbeeld een gietvloer, maakt deze vloer prijstechnisch erg aantrekkelijk. Indien er niet extreem hoge eisen aan een vloer worden gesteld, is een watergedragen epoxy rolcoating een prima keuze voor uw bedrijfsvloer. Deze vloer is over vele soorten ondergronden aan te brengen en bovendien is de rolcoating leverbaar in heel veel verschillende kleuren.

Het PMMA-vloersysteem aanbrengen

Naast de rolcoating hebben wij ook een PMMA-vloersysteem gerealiseerd. Deze vloer voldoet aan de wettelijke HACCP-normen en is hierdoor een zeer geschikte keuze als uw bedrijfsvloer aan strengere eisen moet voldoen. Ook het aanbrengen van een PMMA-vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo wordt eerst de ondergrond geschuurd. Vervolgens brengen wij een primer aan. Hier overheen wordt de PMMA-vloer gestrooid. Als laatste stap lakken we de vloer af met een beschermende topcoating.

Vraag nu een offerte aan voor uw epoxy rolcoating en PMMA-vloer

Bent u op zoek naar een geschikte, nieuwe bedrijfsvloer? Wij bieden vele soorten industrievloeren aan in allerlei verschillende prijsklassen, waaronder een epoxy rolcoating en PMMA-vloer. Hierdoor is er voor elke portemonnee wat mogelijk en bieden wij altijd advies op maat. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om met u mee te denken. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Tevens vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook