Een opdrachtgever in de regio Leiden wilde op korte termijn een nieuwe gietvloer in het bedrijfspand. Daar lag echter nog een marmoleum vloer met een oppervlakte van bijna 500 vierkante meter. Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem voor Best Vloerrenovatie. Vaak is de marmoleum met wat kleine bewerkingen prima bruikbaar als ondervloer voor de gietvloer.

Ter voorbereiding is het marmoleum licht opgeschuurd en volledig ontvet. Daarna is de epoxy gietvloer aangebracht, die in de gangen mat glans is afgelakt. Het eindresultaat is een oerdegelijke vloer met een moderne uitstraling. De nieuwe gietvloer vraagt nauwelijks onderhoud en gaat ook bij intensief gebruikt lang mee.

Epoxy gietvloer over marmoleum

Epoxy gietvloer over marmoleum

 

Lagere prijs

Omdat de ondervloer niet verwijderd hoefde te worden, is er een hoop meerwerk bespaard. Dat resulteert dan ook in een aanzienlijk lagere prijs per vierkante meter. Nagenoeg op alle plaatsen waar een marmoleum vloer ligt (kantoren, ziekenhuizen enz.) kunnen we een gietvloer aanbrengen. De vloer is vaak binnen een dag te realiseren, zodat er geen kostbare productietijd verloren gaat. Bijkomend voordeel is het ontbreken, en het dus niet moeten afvoeren, van bouwafval. Kortom, de beste en meest economische epoxy vloeroplossing.

Hebt u ook een marmoleum vloer die aan vervanging toe is en wilt u daarvoor een mooie strakke gietvloer voor in de plaats? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.