Epoxy gietvloer met flakes in Bunschoten

Bij een productiebedrijf in Bunschoten hebben wij in samenwerking met Agos Kunststofvloeren een epoxy gietvloer aangebracht. Deze epoxy gietvloer van zo’n 1.000 m2 is ingestrooid met flakes.

Harde vloer met flakes

Een epoxy gietvloer wordt veelal toegepast bij industriehallen, garages en magazijnen. Het is een harde vloer die tegen een stootje kan. We hebben eerst de ondervloer geschuurd. Daarna is er een primer aangebracht. Hier overheen is de epoxy gietvloer gegoten. Na het gieten van de vloer zijn de flakes er ingestrooid. Het geheel is afgelakt met een coating.

Vloeistofdichte coating

De epoxy gietvloer is afgelakt met een vloeistofwerende coating. Hierdoor kunnen vloeistoffen, chemicaliën, oliën en vetten niet doordringen in de vloer. Tevens zijn deze vloeistoffen makkelijk van de toplaag te verwijderen. Omdat de vloer naadloos is, wordt een epoxy gietvloer ook gezien als een zeer hygiënische vloer. Door het naadloze karakter kan vuil zich namelijk nergens gaan ophopen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een sterke, vloeistofdichte vloer voor uw bedrijfshal? Dan is een epoxy gietvloer misschien wel iets voor u. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over dit vloersysteem. Ook kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Vragen? Bel dan op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336.

Bekijk ook