In de bergingsruimte en de fietsenstalling van een Jumbo vestiging in Den Bosch hebben wij een epoxy gietvloer aangebracht.

Epoxy gietvloer

Voordat wij hier de gietvloer konden aanbrengen hebben wij eerst een schraplaag aangebracht. Daaroverheen ligt de epoxy gietvloer. Het voordeel van een gietvloer is dat deze ook direct egaliserend werkt. Hierdoor krijg je een mooi geheel wanneer er sprake is van verschillende ruimtes.

Epoxy gietvloer Jumbo Den Bosch  Epoxy gietvloer Jumbo Den Bosch  Epoxy gietvloer Jumbo Den Bosch  Epoxy gietvloer Jumbo Den Bosch

Wanneer wij een gietvloer aanbrengen dan zorgen wij ervoor dat deze is bestand tegen zeer grote (mechanische) belasting. Daarnaast is de vloer krasbestendig en scheuroverbruggend. Wanneer nodig kunnen wij de gietvloer voorzien van een speciale coating of afwerking. Zo kunnen wij de vloer een antislip maken, of ervoor zorgen dat deze statische lading afvoert.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Onze epoxy gietvloeren zijn duurzaam, onderhoudsvrij, hebben een korte uithardingstijd, zijn hygiënisch en betaalbaar. Voor meer informatie over onze gietvloeren kunt u contact opnemen via tel. 026-3217336 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.