Upgrade van oude vloerbedekking naar nieuwe epoxy coating

2021-12-22T09:37:27+00:00januari 31st, 2018|Tags: , |

Voor een bedrijf in Duiven hebben we een epoxy coating aangebracht voor een mooi industrieel uiterlijk en een levendig effect.

Voorbereiding van de vloer

Voordat we de coating konden aanbrengen, hebben we de oude vloerbedekking verwijderd, inclusief de lijmresten. Voor een goede vloerafwerking zijn onze experts bezig geweest met het primeren en egaliseren met gips gebonden egaline. Alle kleine oneffenheden worden hierdoor mooi weggewerkt en de vloer wordt voorbereid op de behandeling met de coating.

Aanbrengen van de epoxy coating

Na het opschuren van de egaline zijn we begonnen met het aanbrengen van de vloercoating. Deze keer hebben we gekozen voor twee lagen watergedragen epoxy coating. Deze coating is uitermate geschikt voor de  industrie en is bovendien oplosmiddelvrij. Hierdoor ontstaan er geen vervelende geuren en mensen met allergieën ondervinden dan ook geen last.

Door het damp-open karakter van de coating is de hechting met de vloer uitstekend en kan overtollig vocht makkelijk afgegeven worden aan de buitenlucht. Zo heeft u geen last van vochtophoping onder de vloer.

Door te kiezen voor één van onze vloercoatings krijgt u een prachtig eindresultaat voor slechts een kleine investering.

Bel of mail ons

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook