Voor een bedrijf in Duiven hebben we een epoxy coating aangebracht voor een mooi industrieel uiterlijk en een levendig effect.

Voorbereiding van de vloer

Voordat we de coating konden aanbrengen, hebben we de oude vloerbedekking verwijderd, inclusief de lijmresten. Voor een goede vloerafwerking zijn onze experts bezig geweest met het primeren en egaliseren met gips gebonden egaline. Alle kleine oneffenheden worden hierdoor mooi weggewerkt en de vloer voorbereid op de behandeling met de coating.

Aanbrengen van de epoxy coating

Na het opschuren van de egaline zijn we begonnen met het aanbrengen van de epoxy coating. Deze keer hebben we gekozen voor twee lagen watergedragen epoxy coating. Deze coating is uitermate geschikt voor industrie en oplosmiddelvrij, waardoor er geen vervelende geuren ontstaan en mensen met allergieën ondervinden hiervan geen last.

Door het damp-open karakter van de coating is de hechting met de vloer uitstekend en kan overtollig vocht makkelijk afgegeven worden aan de buitenlucht. Zo heeft u geen last van vochtophoping onder de vloer.

Hierdoor krijgt deze vloer een prachtig eindresultaat voor een kleine investering.

Upgrade naar Epoxy coating