Coatingvloer winkel Amsterdam

Coatingvloer in winkelpand AmsterdamCoatingvloer winkel Amsterdam

Praktisch én fraai !

In een prachtig pand in Amsterdam was men op zoek naar een praktische én optisch fraaie winkelvloer. Er is gekozen voor een coatingvloer van Best Vloerrenovatie.

De vloer is voorzien van een zeer degelijke epoxy coatingvloer. Deze is speciaal ontwikkeld is voor gebruik in winkels. De epoxy coatingvloer is bestand tegen hoge belasting en intensief gebruik, ook bij de ingangen en andere plaatsen waar piekbelasting plaatsvindt. De coatingvloer is door het epoxy component bestand tegen vuil en water. Het is tevens antislip, waardoor het ook bij nat weer veilig blijft. De nieuwe vloer vraagt nauwelijks onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken.

Een coatingvloer is te vergelijken met een gietvloer alleen met een veel dunnere laagdikte. Vloercoating kan worden aangebracht op beton-, anhydriet -, cement- en kunststofvloeren. Voordat deze epoxy coatingvloer wordt aangebracht wordt de bestaande vloer eerst grondig gereinigd, geschuurd en ontvet.

Door ons breed gamma aan producten en jarenlange ervaring met industrievloeren hebben we voor elke bedrijfssituatie een passende vloeroplossing! Wij zijn specialist in renovatie van uw vloer, het impregneren van natuursteen en restauratie van terrazzo vloeren. Ook bij een antislipvloer, betonvloer schuren, lijmresten verwijderen en marmer polijsten kunnen wij u van dienst zijn. Ook een nieuwe winkelvloer? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.