Coatingvloer aanbrengen op hellingbaan Nijkerk

2022-03-03T13:42:18+00:00maart 3rd, 2022|Tags: , , , |

Bij een bedrijf in Nijkerk hebben wij een coatingvloer op een hellingbaan gemaakt. De huidige vloer was te ruw en daardoor lastig schoon te krijgen. Onze coatingvloeren zijn naadloos en daardoor zeer gemakkelijk te reinigen. De keuze voor dit mooie vloersysteem was dan ook snel gemaakt.

Vloer op hellingbaan

Het aanbrengen van een coatingvloer op een hellingbaan verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit gebeurt door middel van stofarm schuren met diamant. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij de vloer coaten met de nieuwe vloercoating. Voor onderstaande vloer is gekozen voor een grijstint met daarin glasparel. De glasparel zorgt ervoor dat de hellingbaan antislip wordt.

Toepassing coatingvloeren

Een coatingvloer is op verschillende manieren toe te passen. Zo kun je voor een coatingvloer kiezen als een vloer vloeistofdicht moet worden. Door een vloeistofdichte afwerking kunnen vet en vuil niet door de toplaag dringen en is de vloer bovendien eenvoudig te reinigen. Ook het antislip maken van een vloer, in dit geval een hellingbaan, kan met een vloercoating. Daarnaast is de keuze voor kleuren en designs eindeloos. U kunt kiezen uit vrijwel alle Ral, NCS en Sikkens kleuren, de vloer kan mat, zijdeglans of hoogglans worden afgelakt, en voor extra decoratie kunnen er ook nog flakes worden ingestrooid.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in een geschikte vloer voor een hellingbaan, bedrijfshal of magazijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook