Beton impregneren Den Haag

Nieuwe vloer door renovatie

De betonvloer van een bedrijfspand in Den Haag had betere tijden gezien, daarom is er gekozen voor een betonvloer renovatie door Best Vloerrenovatie. Om te beginnen is de vloer volledig egaal geschuurd met onze professionele diamantschuur machine. Om het beton nog dichter te maken is de vloer gepolijst. Daarna is er voor gekozen om het beton te impregneren. Hierdoor is de vloer volledig waterdicht geworden en kan hij tegen een stootje. Deze klant heeft voorlopig geen omkijken meer naar zijn betonvloer.

Hebt u ook een betonvloer die aan renovatie toe is?  We hebben voor elke bedrijfsruimte een passende vloer, van renovatie tot volledig nieuwe (giet)vloer. Neem gerust contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden en een vloeroplossing op maat.

Uw oude vloer weer als nieuw? In veel gevallen een kostenbewuste oplossing. Bovendien schuilt er onder de beschadigde, doffe of versleten beton- of natuursteen-vloer vaak een juweel van een vloer die pas na de juiste behandeling zichtbaar wordt.  Wij zijn specialisten in diverse behandelingen om uw oude beton- en natuursteenvloer weer als nieuw te laten stralen.

Wij zijn specialist in vloerrenovatie van uw vloer en het impregneren van natuursteen en restauratie terrazzo. Ook bij een antislipvloer, betonvloer schuren, lijmresten verwijderen en marmer polijsten kunnen wij u van dienst zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten.