Betonvloer in Geesteren herstellen met epoxy coatingvloer

Het storten van een betonvloer verloopt helaas niet altijd volgens plan. Maar gelukkig is een betonvloer meestal nog goed te herstellen. Door een te snelle droging is de bovenlaag van deze betonvloer in Geesteren los komen te zitten. Voor het beste resultaat zijn de loszittende delen eerst gefreesd. Daarna hebben wij over de bestaande betonvloer een epoxy coatingvloer aangebracht.

Betonvloer in Geesteren frezen

Om de betonvloer in Geesteren zo goed mogelijk te herstellen hebben we eerst de loszittende delen 3 mm gefreesd. Vervolgens is de vloer gerepareerd met een betonreparatiemortel. Daarna is de hele betonvloer ook nog een keer geschuurd.

Betonvloer herstellen met epoxy coatingvloer

Voor het mooiste resultaat is besloten om over de bestaande betonvloer een epoxy coatingvloer aan te brengen. Eerst is de vloer daarom uitgevlakt met een epoxy reparatiemortel. Ook hebben we een schraplaag gesmeerd. Hier overheen is de uiteindelijke epoxy coatingvloer van Romar Voss aangebracht. Bestaande dilataties zijn ingezaagd en vervolgens nog afgekit.

Betonvloerrenovatie

Is uw betonvloer ook beschadigd of verregend? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met het herstellen en renoveren van allerlei soorten vloeren, waaronder betonvloeren. Wij zijn op doordeweekse dagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 026-3217336. U kunt ook op onze website het contactformulier invullen.

Bekijk ook