De vloer van deze garage was door jarenlang intensief gebruik aan renovatie toe. Als eerste is de oude bovenlaag verwijderd. Daarna zijn er verschillende herstelwerkzaamheden uitgevoerd, zodat de vloer weer mooi egaal is geworden. Om de betonvloer te kunnen impregneren (te coaten) is de vloer geschuurd en voorzien van een hoogwaardige primer.

Epoxy coating

Om het beton optimaal te impregneren is er gekozen voor een duurzame epoxy coating. Deze coating is stootvast en zorgt ervoor dat de vloer vloeistofdicht wordt. De vloer is hierdoor tevens bestand tegen de oliën en andere stoffen die bij een garagebedrijf op de grond terecht komen. Door het naadloze karakter is de vloer gemakkelijk schoon te houden en is er nagenoeg geen onderhoud nodig.  De epoxy afwerking is uitgevoerd in de door de klant gekozen kleur, namelijk RAL 7035.

Beton impregneren - epoxy coating

Beton impregneren – epoxy coating

Uw renovatie

Best Vloerrenovatie beschikt over de middelen en ervaring om elk bedrijf te voorzien van een (betonnen) vloer op maat. Of het nu gaat om het schuren en impregneren van een showroom vloer of aanbrengen van een oersterke industriële vloer, wij zorgen voor de beste vloer tegen de scherpste prijs.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden en een precieze schatting van de kosten ontvangen? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.