Betonrot herstellen en 120 balkons renoveren Hilversum

2020-11-12T13:59:33+00:00november 12th, 2020|Tags: , , |

Bij een appartementencomplex in Hilversum hebben wij 120 balkons gerenoveerd. We hebben verschillende schades hersteld, de balkons gereinigd en ook het betonrot aangepakt.

Betonrot herkennen

Betonrot kun je herkennen aan afbrokkelende stukjes beton. Het verzwakt de betonconstructie en het is daarom belangrijk om dit tijdig te repareren. Betonrot begint vaak met donkere vlekken, bruine puntjes en aansluitend roestplekken rond de bewapening. Vervolgens ontstaan er scheuren en zal het beton gaan afbrokkelen. Het is belangrijk om dit op tijd aan te pakken omdat de betonconstructie anders steeds zwakker en zwakker wordt. En dat kan zeker bij een balkon voor zeer gevaarlijke situaties zorgen.

Meer dan honderd balkons renoveren

Niet alleen het betonrot is aangepakt, ook hebben we verschillende betonreparaties uitgevoerd. Bij dit grootschalige project in Hilversum hebben we meer dan honderd balkons gerenoveerd en schoongemaakt. Ook hebben we nieuwe afvoerputten verzorgd.

Vraag een offerte aan voor een balkonrenovatie

Al meer dan vijftien jaar hebben wij ervaring met allerlei vormen van vloerrenovaties en betonreparaties. Neem daarom vandaag nog contact op met één van onze specialisten om uw situatie te bespreken. Of het nu gaat om het aanpakken van betonrot, het injecteren van muren of kelderwanden of het realiseren van een hele nieuwe vloer. Wij helpen u graag verder. Onze specialisten zijn op doordeweekse dagen tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook