Betonlook vloer Amsterdam

Onlangs hebben we in een mooie grote ruimte in Amsterdam een gietvloer aangebracht. Het aanbrengen van een gietvloer begint met het leggen van de juiste ondervloer. Ons team van Best Vloerrenovatie heeft ervoor gekozen om de vloer te egaliseren met rubberen matten. Tevens wordt dit materiaal gebruikt voor geluidsdemping. Na het leggen van de matten konden ze beginnen met de betonlook vloer.

fabrieksvloer epoxy

De betonlook vloer werd over de rubberen matten heen gegoten en vervolgens met de hand ingespaand. In tegenstelling tot de normale gietvloer is de uitstraling van een betonlook vloer natuurlijk en rustiek.

Gevlamde look

Deze vloer in Amsterdam is veerkrachtig, slijtvast en loopt zeer prettig. Deze gietvloer bestaat uit twee door elkaar gemengde kleuren. Hierdoor ontstaat er een opvallend gevlamde look.

betonloon epoxy

betonlook vloer amsterdam

Toepassingen betonlook vloer

Betonlook vloeren worden veel in bedrijfspanden, kantoren, winkels en woningen gebruikt. Vooral vanwege de strakke, minimalistische en moderne uitstraling. Ook in woningen is dit type vloer prima toe te passen. Een betonlook vloer bestaat uit kunststof in plaats van echt beton. Hierdoor is de vloer heel goed te combineren met vloerverwarming en is de vloer vochtbestendig. Het heeft de uitstraling van een betonnen vloer, maar het voelt veel prettiger aan en is tweemaal zo sterk.